HAV21

Solid og gennemarbejdet villa til de næste 100 år

JAKOB M har for bygherre udarbejdet idé og skitseprojektet bag denne villa fyldt med karakter. Bygherre har i tæt samarbejde med større dansk kvalitetsbyggefirma efterfølgende videreført tanker og idéer så der i dag står en næsten tro kopi af skitseprojektet i 1:1.

 

Selv om villaen ved første øjekast kan virke afdæmpet fornemmer man hurtigt at villaen er fuld af detaljer. Overdækkede arealer, brug af nicher inde og ude, særlige kig og forløb gennem rummene og meget mere giver en oplevelse af en villa fuld af særlige steder og rum.

 

 

 

 

 

Selv om overetagen åbner sig op mod udsigt til vand og landskab er underetagen lige så højt prioriteret. Den åbne og aktive facade virker imødekommende og man inviteres indenfor. Der skabes en unik forbindelse mellem ude og inde og de to etager.

 

 

 

Plantegning overetagen fra skitseprojektet
Plantegning underetagen fra skitseprojektet