SIV51

Dette fuldmurede sommerhus kunne fungere som en skabelon for en moderne forståelse af det simple og originale sommerhus. Det moderne i kraft af sit formsprog, indretning og materialevalg. Det originale i kraft af stemning, skala og detaljer.
På trods af en størrelse på 126 m2 plus hems og en facadehøjde på knap 5 meter opleves huset som en veldisponeret helhed tilpasset den menneskelige skala og det det omkringliggende terræn.


Herunder kan du se bygherres indretning der fremhæver husets simple og åbne plan. På trods af det store rum skabes der mindre og intime rum omkring de enkelte funktioner. Dette skyldes i høj grad arbejdet med placeringer og udformning af vinduer og døre.
I kraft af den visuelle dybde der opstår med de mange og forskelligartede kig ud til naturen, opleves rummet mindre og afgrænsende afhængigt af hvor man står.

Se flere sommerhusprojekter her….

Gem