KGV26

60’er villa på toppen af Jylland. Opdatering af en klassiker

JAKOB M har for bygherre bidraget til istandsættelse og ombygning af markant original 60’er villa fuld af arkitektur og kvaliteter. Gennem skitser og ny plantegning har JAKOB M sammen med bygherre skabt en moderne villa der med stor respekt for originalen i indretning og udtryk har en åben og transparent planløsning der både henvender sig mod udsigten og haven.

Ny plantegning der bl.a. viser den transparente reolvæg mellem stue og multirum der udover at optage en masse funktioner også giver mulighed for at nyde udsigt og have fra begge rum. Et stort soveværelse er blevet opdelt og glasvægge/dør giver sammen med ovenlys luft og lys. Glaspartierne er udført med spinkle ædeltræs rammer og sammen med et gardin giver de masser af stoflighed og karakter til huset.
 


Opstalt og farveillustration af reolvæg. Udover at have en række funktioner skaber reolvæggens opbygning også et hierarki eller forskellige oplevelser af kik rummene i mellem. Brugen af farver/materialer tydeliggør væggen som et selvstændigt element der er en del af husets konstruktion/opbygning.

På billederne ses huset fra haven, eksisterende stue med udsigt. Denne bliver til spisestue/alrum og til sidst eksisterende stue vendt mod haven. Det er denne væg der bliver fjernet og erstattet af reolvæggen.