E77

Arkitekttegnet “typehus”….
Dette projekt er blevet til i et tæt samarbejde mellem bygherre, et anerkendt dansk typehusfirma og JAKOB M.
Med udgangspunkt i et ønske om at sikre arkitektonisk og estetisk kvalitet har JAKOB M tegnet og designet dette hus for bygherre og efterfølgende fungeret som rådgiver i forbindelse med bygherres samarbejde med typehusfirmaet.
Huset står som et moderne bud på en traditionel funkisvilla. På mange måde afspejler huset en dansk håndværksmæssig tradition, men kombineret med markante og bevidste arkitektoniske forventninger og valg giver det huset et nysgerrigt og forventningsfuldt udtryk der rykker ved den en traditionel forståelse af helhed.

.

.

.

.

.

.

.

.
Et af husets markant arkitektonisk greb er den tværgående gang der med sin ekstra højde og lysindtag opleves som en gade der forbinder husets forskellige rum og områder. Gaden bliver stedet for bevægelse og skaber samtidig intimitet til den øvrige del af huset.

.

.

.

.

.

.

Interiørbilleder taget af bygherres fotograf.

Se flere villaprojekter her….

Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem