M54

Når arkitektur vokser af en bar mark….
Det er sjældent at man får lov til at lave et projekt som dette. Huset emmer af arkitektoniske detaljer og er et eksempel på at modet til at udfordre traditioner, harmoni og lyse materialer, kan skabe selvstændige og nærværende rum der inspirerer og tør danne ramme om hverdagen.


Huset består af fragmenter af ønsker og forventninger til hvordan hvert enkelt rum skal være og hvordan det skal forhold sig til de øvrige. Sammensætningen af disse rum og deres aftryk i facaden har skabt en helhed.


Husets 1. sal er et stort rum med vinduer til alle verdenshjørner, hvor udsigten over landskabet, området og byen i det fjerne kan nydes. I kraft af det åbne og markante trapperum opleves højden ekstra tydeligt og da der ikke er andre rum der oppe bliver det aldrig en selvstændig etage, men snare et plateau over køkkenalrummet.

Se flere villaprojekter her….

Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem
Gem