KV60

Efter flere mislykkede forsøg på at finde frem til optimale og spændende løsninger på de to-tre udfordringer der vil fuldende indretningen af deres drøm/lystejendom med udsigt til fredsskov og bugt, føler bygherre sig tvunget til at rive ned og bygge nyt……. Det var bare ikke det der var meningen.
Det kan for mange lyde som en drøm at skulle bygge nyt, men når ens hus og drøm allerede er fuld af charme, historie og autencitet kan det både blive meget svært og ekstra dyrt at videreføre til et nyt hus.
JAKOB M så fra starten muligheder og gennem en inspirerende og udfordrende dialog med bygherre har vi nu udarbejdet et skitseprojekt der med respekt for skala og stemning både tilpasser og udfordre det eksisterende udtryk.

“Trappetårnet”/ kvisten set fra øst. Opdelingen i flader og materialer skaber en ligevægt til den eksis. skala
Fra at være et klodset og ubrugeligt repos har 1. sal nu fået sit eget åbne multirum
Skitse af multirum på 1.sal