Stenbidervej

Tilbygningen forstærkede huset oprindelige udtryk…
Hvad der umiddelbart kan betragtes som to meget forskellige bygningskroppe forenes i dette projekt gennem arbejdet med materialer, udtryk og hierarki. Det oprindelige, rustikke og helstøbte hus har været styrende og det var projektets intention at bevare dette udtryk.


På trods af sin størrelse fremstår tilbygningen i kraft af sit stramme formsprog mere som en mur der skærme og danne fundament for det oprindelige hus og danne samtidig en niche foran huset der forbinder de to bygningskroppe. Indvendigt har tilbygningen skabt et alrum der giver plads med respektere for huset skala. Tilbygningen har åbnet huset op og forstærket kvaliteterne i det oprindelige uden at gå på kompromis med intimiteten og stemningen.

Se flere sommerhusprojekter her….