BLG47

Ét rum blev til 4 fordelt på 2 plan forbundet af et dobbelthøjt rum

Det er med stor ydmyghed at JAKOB M nu kan vise dette projekt. På trods af en gennemgribende renovering og ombygning fremstår det gamle baghus stadig lige originalt og tidsløst. Det har været et gennemgående tema at respektere og bevare baghusets historie, udtryk og æstetik samt skala og miljø.

Med sin placering i hjertet af Aarhus’s gamle og attraktive kvarter Frederiksbjerg ligger det næsten skjult for omverden som en lille grøn og historisk tidslomme, men tag ikke fejl.

Baghuset er med sin renovering og ombygning en tidssvarende og reflekteret bolig der med sit bevidste og ærlige udtryk også er en kontrast og kommentar til sine omgivelser og de forventninger mange har til kvalitet og det “gode liv”.

 

På trods af sin beskedne størrelse indeholder det lille baghus efter ombygningen en masse funktioner og detaljer. Selv om baghuset kun indeholder en indvendig dør, så opleves hvert rums afgrænsning tydeliget og der veksles mellem det intime og det åbne rum.

Den åbne rumlighed og beskeden plads i baghuset ligger op til at hvert rum kan have flere funktioner, hvilket skaber en kreativ og inspirerende atmosfære.

 

 

 

Billederne er taget af fotograf Erik Zappon